Veckoelev

Nu kan du komma som veckoelev till till Bjärkhults Gård och träna 10 pass för Madeleine under 5 dagars tid. Som veckoelev får du chansen att snabbt utveckla ditt samspel med hästen. Lediga veckor hittar du i bokningskalendern. 


Som veckoelev är du på gården måndag till fredag och tränar tillsammans med din eller en av Madeleines hästar 2 gånger per dag. Varje lektion är ca 40 minuter lång. 

Du väljer själv vad du vill lägga fokus på under veckans lektioner, om det är frihetsdressyr, longering, ridning, inridning, trick, toleransträning etc. Du är välkommen oavsett mål, inriktning och nuvarande nivå. Självklart är även nybörjare varmt välkomna! Har du ingen egen häst kan du utan extra kostnad låna en av Madeleine. 

 

Som veckoelev kommer du till Bjärkhult med din häst under söndagen eller till kl. 9.00 på måndagen då vi startar med en samling i stallet. 

När du inte tränar är du välkommen att vara med och lyssna på de andra lektionerna och se på när Madeleine tränar sina egna hästar. Det finns även många vackra ridvägar i skogen att följa för den som vill rida ut. 

Boende, stallplats och hage ingår i priset.

Pris 4 000 kr/person


 

Betalning:

När du har fått din bokning bekräftad av mig sätter du in 2 000 kr i bokningsavgift till Bankgiro 609-2209. Märk betalningen med ditt namn, dina kontaktuppgifter och kursdatum. Resten av kursavgiften sätter du in på bankgirot två veckor innan kursen startar. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avhopp, men du kan sätta in en ersättare om du vill.